top of page
Partners in Vertrouwen werkt alleen met LVV geregistreerde externe vertrouwenspersonen

Extern Vertrouwenspersoon

Mijn naam is Simone Schraepler. Ik ben moeder van een dochter van 22 en woon en werk in Rotterdam. Mijn reis in de professionele wereld heeft me geleid langs diverse paden, waarbij ik veel waardevolle ervaring heb opgedaan. Mijn werkverleden omvat een scala aan ervaringen, voornamelijk binnen de zakelijke dienstverlening gedurende de eerste 25 jaar van mijn loopbaan. Deze periode heeft me niet alleen voorzien van een solide basis aan kennis en vaardigheden, maar heeft ook mijn interesse gewekt in het ondersteunen van anderen in hun professionele ontwikkeling.

Na die periode voelde ik de behoefte om meer vanuit mijn maatschappelijke betrokkenheid te werken en nam ik het besluit mijn loopbaan een andere wending te geven. Sindsdien heb ik gewerkt als sociaal ondernemer, bij de politie, in de thuiszorg, maar ook als consultant en adviseur op het gebied van diversiteit en inclusie en sociaal ondernemen. Deze veelzijdigheid heeft me gevormd tot wie ik vandaag ben en maakt mij tot een prettige gesprekspartner binnen verschillende organisaties en op alle niveaus.

Daarna heb ik de opleiding voor geregistreerd vertrouwenspersoon afgerond en ben ik lid geworden van de LVV. Ik combineer mijn huidige werk als adviseur rondom impact ondernemen met het werken als extern vertrouwenspersoon. Deze combinatie vervult mijn competenties en interesses. Als vertrouwenspersoon ben ik toegewijd aan het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving voor mensen binnen organisaties. Mijn rol omvat het luisteren naar zorgen, het bieden van ondersteuning en begeleiding, en het bevorderen van een cultuur van respect en inclusie. Door mijn ervaring, kennis en vaardigheden ben ik in staat om effectief te reageren op diverse uitdagingen en bij te dragen aan positieve oplossingen en veranderingen. 

Mijn visie op mijn werk als extern vertrouwenspersoon is gebaseerd op het streven naar empowerment en welzijn van individuen binnen organisaties. Ik geloof in het belang van een open en ondersteunende omgeving waarin mensen zich gehoord voelen en de ruimte hebben om hun volledige potentieel te benutten. Door toegankelijk te zijn en vertrouwelijkheid te bieden, evenals respect en begeleiding, hoop ik een bijdrage te leveren aan het creëren van een gezonde en productieve werkomgeving waarin iedereen gedijt.

SIMONE SCHRAEPLER

foto Simone Schraepler_Partners in Vertrouwen_edited.jpg
bottom of page