top of page

SACHA KRAAL

Extern vertrouwenspersoon

Mijn carrière begon als mondhygiënist en kindertandverzorgende. Ik heb lang bij meerdere tandartsengroepspraktijken gewerkt. 

Naast mijn werk in het veld heb ik altijd diverse zijdelingse nevenactiviteiten rondom bestuur en organisatie bekleed. 

Binnen de beroepsvereniging ben ik jarenlang voorzitter geweest van ICO -groepen en ook actief geweest binnen de bestuursafdeling kwaliteit en onderwijs en daar ook voorzitter geweest van de CIE.

Tevens heb ik een opleiding praktische bedrijfskunde gedaan om mijn blik te verruimen en op een bredere manier te kunnen kijken naar mijn werkveld.

 

In 2016 heb ik een carrière switch gemaakt en ben een coachopleiding gaan volgen waarbij ik mijn passie voor mensen, begeleiding en organisaties kon combineren. In 2020 heb ik een opleiding voor familieopstellingen en in 2023 organisatieopstellingen bij het Bert Hellinger instituut gedaan en ben in 2020 begonnen aan een studie Psychologie aan de Open Universiteit.

 

Begin 2023 heb ik de opleiding voor geregistreerd vertrouwenspersoon afgerond en ben lid van de LVV. Met mijn achtergrond als coach en inzicht in systemisch werk kan ik een melder bijstaan en ervoor zorgen dat binnen een bedrijf de juiste stappen gevolgd worden. Met de (juridische) kennis die ik heb opgedaan tijdens de opleiding voor vertrouwenspersoon, de verdieping in integriteit en mijn opleiding in praktische bedrijfskunde ben ik breed inzetbaar als zzp’er in het werkveld.

Als feedback krijg ik dat ik een veilige omgeving creëer voor een melder, goed tussen de regels door kan luisteren en scherpe , heldere adviezen geef. 

 

Naast mijn werk als vertrouwenspersoon ben ik trainer bij SUAS, by Schouten en Nelissen.

Groepen begeleiden en kennis delen geeft mij veel energie. Het is heel fijn om steeds nieuwe invalshoeken te vinden en creatieve manieren te bedenken om kennis over te brengen.

 

Naast mijn werkpassie ben ik een enthousiast koorzangeres en vaak te vinden in musea en concertzalen.

Sacha Kraal Partners in Vertrouwen, externe vertrouwenspersoon inhuren
Partners in Vertrouwen werkt alleen met LVV geregistreerde externe vertrouwenspersonen
bottom of page