top of page
Partners in Vertrouwen werkt alleen met LVV geregistreerde externe vertrouwenspersonen

Extern Vertrouwenspersoon

Nature 

De rol van vertrouwenspersoon krijg ik mijn hele werkende leven toebedeeld door collega’s. Ik bied een vertrouwelijk, luisterend oor en ben er helemaal voor iemand. Dit combineer ik met heldere adviezen richting het management, om inzichten die uit meldingen voortkomen, te benutten voor iedereen.

 

Nurture

Ik heb een rijke ervaring opgebouwd rondom medewerkerstevredenheidsonderzoeken, (MTO’s). Dit heeft me gebracht langs vele internationale directies en HR-afdelingen, waarbij ik uiteenlopende bedrijfsculturen heb leren doorgronden en helpen verbeteren. 

 

Samen in een mix

Ik ben afgestudeerd als jurist aan de UvA, heb een musical opleiding gedaan en heb jarenlang als adviseur in het bedrijfsleven gewerkt. Ik breng een mix van analytisch inzicht, een empathisch hart en een optimistische persoonlijkheid mee. Naast mijn werk als vertrouwenspersoon, schrijf en zing ik persoonlijke liedjes op maat.

 

Gouden

Als vertrouwenspersoon zorg ik dat iedereen zich gezien voelt. Meldingen opvangen is zilver, maar voorkomen is goud. Ik geef daarom voorlichting aan teams en afdelingen en werk met ze aan het (h)erkennen van onderlinge grenzen en het bevorderen van een goede werksfeer.

 

Combinatie

Ik ben op mijn best bij Nederlands- of Engelstalige bedrijven met een vooruitstrevende, informele cultuur. Bedrijven waar een vertrouwenspersoon als middel wordt gezien om verbinding te houden met wat er echt speelt én als kans op organisatorische verbetering. 

LAURIEN WIEGERINCK

Laurien Wiegerinck - Partners in Vertrouwen
bottom of page