top of page
Partners in Vertrouwen werkt alleen met LVV geregistreerde externe vertrouwen

Extern Vertrouwenspersoon

Na mijn studie Internationale Organisaties aan de RUG in Groningen ben ik na een korte tussenstop in Den Haag teruggekeerd naar Groningen. Ik woon hier nu al ruim 30 jaar. Ik ben geen stilzitter maar altijd bezig. Eigenzinnig, analytisch, energiek en een doorzetter. In 2000 ben in gaan ondernemen. 

Ik help individuele ondernemers met de ontwikkeling en strategie van hun bedrijf. Vaak vanuit een problematische situatie. Het doel is altijd om weer veerkrachtig en met perspectief te kunnen ondernemen. Als gepassioneerd trainer en adviseur weet ik hoe je mensen in hun kracht zet. Ik laat ze ervaren hoe zij waardevol kunnen zijn met hun werk en hun bedrijf en geef ze de energie om ervoor te gaan.

 

Ook werk ik voor overheden en grotere organisaties. Daarbij draait het om ontwikkelingsvraagstukken rondom ondernemerschap, arbeidsmarkt, zzp'ers en de lokale economie. Het ontwikkelen van ondernemerschap staat altijd centraal. Dat maakt dat mensen 'toekomstproof' worden omdat ze van betekenis zijn voor opdrachtgever, klanten of werkgever. Ondernemende, initiatiefrijke mensen zijn namelijk altijd en overal nodig.

 

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door wat mensen beweegt. Wat motiveert mensen en zet ze aan het beste uit zichzelf te halen? Ik zie organisaties ook als levende organismen, met een ziel en een identiteit. Om te bloeien als organisatie moet je weten wat het DNA is van je mensen én wat er speelt binnen in de organisatie en in de buitenwereld. Mijn rol als extern vertrouwenspersoon zie ik in dat licht: organisaties ondersteunen bij het beter verbinden van mens en organisatie zodat ze in hun markt het verschil maken en écht van betekenis zijn.

KLAAR ZEGERS

Klaar Zegers Partners in Vertrouwen, externe vertrouwenspersoon inhuren
bottom of page