top of page

IJDA TERPSTRA

Extern Vertrouwenspersoon

Mijn naam is IJda Terpstra, 53 jaar en geboren in het Friese Grouw. Moeder van een uitwonende dochter, samenwonend met partner op de Utrechtse heuvelrug, waar ik veel wandel met mijn Duitse Staande hond. Ik houd van actief bezig zijn, avontuur, reflecteren en blijven ontwikkelen.

Als ik aan het werk ben, begeleid ik in mediations. Ik sta ingeschreven bij de Raad van Rechtsbijstand voor gesubsidieerde mediations. Vanuit Werk en Mediation werk ik samen met Meinema mediation en Silvius mediation in arbeidszaken. Ik ben gespecialiseerd in arbeidsrecht maar heb daarnaast ruime ervaring in familiemediations.

Voor vertrouwenszaken aangaande ongewenst gedrag of integriteitskwesties ben ik als Vertrouwenspersoon extern inzetbaar.

 

Waarom werk ik als Vertrouwenspersoon?

Bij het uitoefenen van de Vertrouwenspersoon rol vind ik deze kernkwaliteiten zelf heel prettig en onmisbaar: Integriteit, onafhankelijk, levenservaring, toegankelijkheid, empathie, luistervaardig, onpartijdig en uiteraard vertrouwelijkheid. Een verhaal vertel je in vertrouwen. Daarna kijken we samen naar de beste aanpak voor jouw kwestie of klacht.

IJda Terpstra Partners in Vertrouwen, externe vertrouwenspersoon inhuren
Partners in Vertrouwen werkt alleen met LVV geregistreerde externe vertrouwenspersonen
Partners in Vertrouwen werkt met MfN geregistreerde mediators en u kunt een extern vertrouwenspersoon inhuren.
bottom of page