top of page

COR KUIJER

Extern vertrouwenspersoon, 

Voormalig arbeidsrecht advocaat, Arbeidsrechtadviseur, Conflictbemiddelaar

Na mijn studie rechten aan de Erasmusuniversiteit Rotterdam ben ik als bedrijfsadviseur werkzaam geweest voor een werkgeversorganisatie in de Metaalindustrie. Het vraagstuk mens en organisatie stond centraal in mijn adviespraktijk. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar de advocatuur met als specialiteit het arbeidsrecht. 

Tijdens mijn bestaan als advocaat heb ik ‘leren’ altijd als een belangrijke factor gezien. Ik heb verschillende trainingen en opleidingen gevolgd, waardoor ik mij ook ben gaan inzetten als onderhandelaar, conflictbemiddelaar en vertrouwenspersoon. Ik leer nog iedere dag!

 

Met ingang van 1 januari 2023 heb ik de advocatuur achter mij gelaten en heb ik mijn advocatenpraktijk omgezet naar een adviespraktijk op het gebied van het arbeidsrecht. Daarnaast ben ik inzetbaar als extern Vertrouwenspersoon, geregistreerd bij de Landelijke Vereniging Vertrouwenspersonen (LVV).

Uitgangspunt in mijn werk is dat organisaties worden gedragen door levende wezens met ieder een eigen achtergrond en een eigen verhaal. Daarom los ik de vraagstukken op het gebied van mens en organisatie niet vanachter mijn bureau op. Ik ben dan ook graag op locatie om inzicht te vergaren hoe een bepaalde situatie is ontstaan en me te verdiepen in de mensen die erbij betrokken zijn. 

 

In mijn rol als Vertrouwenspersoon sta ik melders en beklaagden bij. Het creëren van vertrouwen, het zonder vooroordeel luisteren naar het verhaal van de melder of beklaagde, het onderzoeken van de mogelijkheden om tot een goede oplossing van het probleem te komen en het begeleiden van betrokkene in gesprekken met derden, waaronder de klachtencommissie, zijn daarbij voor mij belangrijke aandachtsgebieden.

Als Vertrouwenspersoon geef ik aan bedrijven voorlichting en adviezen op het gebied van ongewenste omgangsvormen.

Ik ervaar geluksmomenten als ik het gevoel heb dat ik wat kan betekenen voor mensen!

Cor Kuijer Partners in Vertrouwen, externe vertrouwenspersoon inhuren.
Partners in Vertrouwen werkt alleen met LVV geregistreerde externe vertrouwenspersonen

Actief in o.a.:
Rotterdam
Utrecht
Zuid Holland

bottom of page